Închide

Retailerul Gymshark deschide primul magazin fizic într-o locație emblematică din Europa

Avatar
Gymshark Cover1 3b430c7328 0

Foto: labbrand.com

Timp de citire: < 1 minut

Gymshark a anunțat că va deschide primul său magazin fizic. Retailerul de articole pentru fitness a declarat că locația aleasă este Regent Street din Londra și va crea peste 100 de locuri de muncă în zonă, potrivit Retail Gazette.

Lucrând cu The Crown Estate, Gymshark va prelua controlul asupra unei suprafețe de 18.000 de metri pătrați pe 165 Regent Street.

Magazinul este programat să se deschidă în vara anului 2022.

Magazinul de pe Regent Street va sprijini misiunea Gymshark de a „uni comunitatea cu un spațiu care va oferi posibilități de cumpărături cu amănuntul, evenimente, întâlniri comunitare, precum și studiouri de antrenament și multe altele”.

Mai multe detalii despre noul magazin vor fi dezvăluite mai aproape de data deschiderii.

„Știam că dacă vom face asta, ar trebui să fie o locație emblematică și nimic nu este mai emblematic decât Regent Street”, a spus fondatorul și directorul executiv Gymshark, Ben Francis. Nu suntem nimic fără comunitatea noastră, așa că am vrut să creăm ceva care să ne permită să le mulțumim și să ne apropiem de ei. Acest magazin nu va fi ca nimic din ce ați văzut înainte. Va fi o experiență de neuitat și abia așteptăm să deschidem ușile vara viitoare.”

scroll to top