Închide

Rivala rețelei X, fostă Twitter, s-a fâsâit: 4 din 5 înscriși nu au mai revenit în aplicație

Avatar
Threads

Sursa foto: Threads.

Timp de citire: < 1 minut

Aplicația Threads, rețeaua socială lansată de Meta Platforms, compania deținută de Mark Zuckerberg, a scăzut în popularitate în rândul utilizatorilor de Android, potrivit unei analize a companiei SimilarWeb, citată de StartupCafe.ro.

Aplicația lansată drept rivală a X (fostă Twitter), lansată în iulie 2023, a atras 100 de milioane de utilizatori la scurt timp după ce a devenit disponibilă pentru descărcare. Acum, însă, utilizarea aplicației a scăzut cu 79%, conform analizei citate.

Noul produs al Meta a ajuns de la 49,3 milioane utilizatori activi la nivel global pe data de 7 iulie, la 10,3 milioane utilizatori activi pe 7 august. În plus, în SUA, numărul utilizatorilor a scăzut de la peste 2 milioane de utilizatori activi la aproximativ 580.000 utilizatori activi în perioada 7 iulie – 7 august 2023.

Timpul mediu petrecut în aplicație era de 14 minute la nivel global în iulie, comparativ cu timpul mediu de 3 minute în august.

Între timp, rivala X deținută de Elon Musk a avut în medie peste 100 de milioane de utilizatori activi ai aplicației de Android în același interval analizat, care petrec în medie 25 minute pe zi pe platformă.

Threads a fost lansată pe 6 iulie 2023, devenind aplicația cu cea mai rapidă creștere a numărului de utilizatori din toate timpurile.

scroll to top