Închide

România revine la târgurile internaţionale de turism

Avatar
Turism Romania

Foto: bucurestitv.net

Timp de citire: 2 minute

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) reia participarea la târgurile de turism internaţionale, iar tema pentru 2022 este “Feel Alive”, un concept care susţine dezvoltarea brandului turistic naţional “Exploraţi Grădina Carpaţilor”, potrivit unui comunicat citat de AGERPRES.

“După mai bine de 6 luni de pregătire, de achiziţii publice, în parteneriat cu Consiliul de Brand Turistic Naţional, suntem mai pregătiţi să reprezentăm interesele ţării noastre la cele mai mari târguri de profil: WTM Londra, TTR Bucureşti, TT Varşovia, IBTM Barcelona. Alături de comunităţile de români din cele 3 state şi de antreprenorii din ţară ne dorim să atragem un număr cât mai mare de turişti străini în ţara noastră, mai ales că avem argumente imbatabile, de la resurse naturale paliative, la ecoturism, turismul rural, city break-uri şi festivaluri recunoscute la nivel internaţional. Mult succes tuturor expozanţilor români!”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoratului şi turismului.

Tema pentru târgurile de turism din 2022, pe care MAT şi reprezentanţii Consiliului de Brand Turistic Naţional (CBTN) au selectat-o este “Feel Alive”, un concept care susţine dezvoltarea brandul turistic naţional “Exploraţi Grădina Carpaţilor”.

Conform sursei citate, în perioada 7 noiembrie – 9 noiembrie, împreună cu peste 30 de reprezentanţi ai asociaţiilor de profil şi ai autorităţilor locale din România, MAT este prezent la târgul de turism WTM Londra, organizat în format Business-to-Business (B2B).

“Printre acţiunile organizate la standul României sau în cadrul WTM, menţionăm: prezentarea destinaţiei turistice România către cei mai mari tour operatori de turism prezenţi la târg, moment artistic realizat de Subcarpaţi şi dezbaterea Crafting Influencers – Women Edition, alături de şase antreprenoare din diaspora românească”, se menţionează în comunicat.

În cadrul standului României, la târgul de turism WTM Londra, participă reprezentanţi ai mai multor asociaţii de profil şi ai autorităţilor publice locale, respectiv: Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Asociaţia de Ecoturism din România, Consiliul Judeţean Suceava, Asociaţia Incoming România, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Asociaţia pentru Promovarea Timişoarei, Asociaţia Karpaten pentru o Dezvoltare Durabilă, Consiliul Judeţean Maramureş, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private Palmed, Consiliul Judeţean Constanţa.

Alături de membrii delegaţiei MAT, coordonată de către secretarul de stat Tudoriţa Lungu, participă reprezentanţi ai CBTN, inclusiv Mihai Bârsan, preşedintele CBTN.

scroll to top