Închide

Sărbătoare la Turda, cu ocazia inaugurării sălii polivalente. Primul meci oficial – duminică

Avatar
Turda Arena

Sursa foto: Turda Arena / Facebook.

Timp de citire: < 1 minut

Panglica noii săli polivalente ”Turda Arena”, construită după o investiție de 23 de milioane de euro, a fost tăiată vineri de oficialitățile locale, iar primul meci oficial în noua arenă se va disputa duminică după-amiaza.

Deschiderea sălii polivalente a prilejuit pentru administrația locală organizarea unui eveniment desfășurat pe durata întregului weekend, cu spectacole, concerte și diverse activități în aer liber pentru copii și adulți. Pentru sâmbătă, la scena din exterior spectacolele încep la ora 17 cu Vescan, continuă cu Erika Isac (ora 18), Mario Fresh (ora 19), iar de la ora 20 urcă pe scenă ANDRA. Între orele 21-23 un DJ va anima atmosfera, transmite publicația locală Turda News.

Există și o zonă de street food, precum și numeroase atracții precum o roată panoramică, balon cu aer cald și un perimetru dedicat copiilor, cu carusele, umbreluțe, tobogane, piscină cu bile etc.

Turda Arena are 3.165 de locuri, a costat 23 milioane de euro şi este omologată pentru a găzdui competiţii internaţionale de handbal, volei şi baschet.

Sala are un regim de înălţime demisol/parter/2 etaje, pe o suprafaţă construită de 5460,6 metri pătraţi şi desfăşurată de 12.793 metri pătraţi. La demisol se află şi un bazin de înot, iar dotările sălii mai includ sală de forţă, cameră masaj, saună, cabinet fizioterapie, numeroase vestiare etc., potrivit datelor transmise de constructorul sălii, compania ACI Cluj.

Primul meci oficial care se va desfășura la Turda Arena va fi partida de handbal masculin dintre Potaissa Turda şi campioana Dinamo Bucureşti, din etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale.

scroll to top