Închide

Sărbători înmiresmate | Vânzările Douglas au crescut la final de an

Avatar
Douglas Gevel Winkel

Foto: retaildetail.be

Timp de citire: < 1 minut

Lanțul german de magazine de parfumuri Douglas este mulțumit de vânzările sale din trimestrul de sărbători, care au crescut cu 8,3 %. Până în 2026, lanțul își propune să atingă pragul de cinci miliarde de euro în vânzări, transmite RetailDetail.eu.

În trimestrul crucial din octombrie până în decembrie, vânzările lui Douglas au crescut cu 8,3 %, până la 1,56 miliard de euro. Pe o bază constantă, creșterea a fost de 7,5 %. Potrivit cifrelor preliminare, vânzările în magazine au crescut cu 7,1 %, iar vânzările online cu 10,7 %.

CEO-ul Sander van der Laan a spus că a fost foarte mulțumit de rezultate, pe care le-a numit pe drumul cel bun cu obiectivele de creștere. Olandezul intenționează să crească vânzările nete cu o rată de creștere anuală compusă de 7 % și mizează pe o marjă EBITDA ajustată de aproximativ 18,5%. Deși acesta din urmă „poate fluctua de la an la an”, ținta este vânzări nete de cinci miliarde de euro până în 2026.

Douglas și-a deschis primele magazine fizice în Belgia anul trecut, după ce lanțul funcționa online acolo de ceva timp. De asemenea, compania germană ar avea planuri de bursă, deși acest lucru nu a fost încă confirmat oficial. Rezultatele trimestriale complete vor fi publicate la sfârșitul lunii februarie.

scroll to top