Închide

Șefii de sindicat îi dau replica premierului, care a anunțat că a dat tot ce s-a putut Educației

Avatar
Protest Educatie Greva Generala Crop

Foto: Laura Corîci Facebook

Timp de citire: < 1 minut

Liderul FSE Spiru Haret, Marius Nistor, a dat o replică declarației premierului Nicolae Ciucă, la ieșirea de la negocierile de la Palatul Victoria. Acesta a spus că cineva care își permite să declare că a oferit tot ce era de oferit sistemului de învățământ, ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ.

Întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că premierul Ciucă a spus, la Cluj, că a oferit deja tot ceea ce a putut oferi, Nistor a răspuns:

„Colegii noștri au dat un răspuns ferm astăzi. Dacă cineva își poate permite să afirme că a oferit tot ceea ce era de a oferi sistemului de învățământ, cred că ar trebui să coboare puțin cu picioarele pe pământ să mai arunce o privire către unitățile școlare, către cei care lucrează în unitățile școlare. Poate să discute direct cu ei și va vedea cât de departe este de de realitate“.

Reamintim că premierul le-a transmis profesorilor și celor care sunt în grevă generală în școli, că nu va promite ceva ce nu se poate realiza, iar oferta pe care a făcut-o este ceea ce poate oferi Guvernul în acest moment.

Declarațile vin după ce peste 15.000 de profesori au protestat astăzi în București, iar zeci de elevi li s-au alăturat în marșul de la Piața Victoriei și până la Parlament. A fost anunțat un nou protest în Capitală pentru marți, 30 mai. În acest timp greva generală din școli continuă.

scroll to top