Închide

Shopify urmărește creșterea europeană și numește noi lideri EMEA

Avatar
Shopify ecommerce platform visible in the MacBook Air on the wooden table.E-commerce tips: www.hookle.net/post/10-e-commerce-tips-for-small-businesses

Fotografie de hookle.app pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Platforma de comerț electronic Shopify investește în strategia sa de creștere europeană cu două noi numiri. Firma canadiană de tehnologie a anunțat că l-a numit pe Deann Evans în funcția de Managing Director, EMEA și pe Birk Angermann în funcția de șef de venituri, EMEA, pentru a stimula creșterea în regiune și a oferi un sprijin mai bun comercianților și partenerilor săi.

EMEA reprezintă în prezent 25% din baza de comercianți Shopify și a contribuit cu 16% din veniturile sale în ultimul an financiar. Aceste roluri strategice de conducere sunt esențiale pentru planurile de creștere viitoare ale Shopify în regiune.

Deann Evans, anterior Director al Expansiunii și Parteneriatelor EMEA la Shopify, va fi responsabil pentru extinderea creșterii regionale, sprijinirea comercianților și antreprenorilor, creșterea ecosistemului partenerilor și promovarea culturii de echipă pe piețele EMEA. Înainte de a se alătura Shopify, Deann a deținut funcții de conducere la eBay, Mettr și Sizmek.

Birk Angermann, fost șeful departamentului de inginerie globală a soluțiilor, va conduce acum echipele de vânzări și inginerie de soluții Shopify din EMEA în calitate de șef de venituri. Accentul său se va concentra pe a ajuta clienții să maximizeze beneficiile platformei Shopify pentru nevoile lor specifice. Birk are o experiență vastă în dezvoltarea AI, cloud și experiența clienților. Numirile vin într-un moment în care EMEA devine un focar pentru antreprenori.

Potrivit Shopify Entrepreneurship Index, care măsoară impactul economic al antreprenorilor din 40 de țări, Europa domină clasamentul cu 11 din primele 20 de țări. Regatul Unit ocupă locul al patrulea la nivel global și al doilea în rândul economiilor din G7, antreprenorii britanici generând peste 28 de miliarde de lire sterline din activitate comercială în 2022. Țările EMEA mai puțin cunoscute pentru antreprenoriat, cum ar fi Lituania, sunt, de asemenea, înfloritoare, cu o poziție a doua pe Shopify. Indicele de antreprenoriat.

Expansiunea Shopify în regiunea EMEA își propune să ofere comercianților instrumentele și platforma pentru a construi afaceri de succes. Misiunea companiei de a face comerțul mai bun pentru toată lumea necesită o influență globală, iar numirile strategice de conducere se aliniază acestui obiectiv. Indicele de antreprenoriat Shopify va fi lansat trimestrial, oferind perspective oportune asupra stării antreprenoriatului la nivel mondial.

scroll to top