Închide

Și vienezii au faliții lor! Taximetriști arestați pentru că își jefuiau clienții în capitala Austriei

Avatar
Viena Austria Seara Schnitzel Snitel Copyright Foto Contactati Www.afaceri.news

Copyright foto Contactati www.AFACERI.news

Timp de citire: < 1 minut

Trei şoferi de taxi vor fi judecaţi în capitala Austriei, Viena, pentru că vizau clienţi beţi la ieşirea din discoteci pentru a-i jefui apoi de ceasurile de lux, informează AFP, potrivit Agerpres.

Şoferii, “cu vârste cuprinse între 33 şi 57 de ani, sunt acuzaţi că au ales în mod deliberat, timp de mai mulţi ani, victime în stare puternică de ebrietate din faţa discotecilor, pentru a le fura”, a precizat joi parchetul din Viena într-un comunicat.

“Ei aşteptau ca pasagerii lor să cadă într-un somn adânc înainte de a le fura obiectele de valoare, în special ceasuri scumpe, provocând un prejudiciu total de circa 350.000 de euro”,

a adăugat acesta.

Data procesului nu a fost încă stabilită.

Cei trei şoferi, acuzaţi în principal de furt calificat în bandă organizată, riscă pedepse cuprinse între şase luni şi zece ani de închisoare.

Un complice care a organizat revânzarea unora dintre ceasuri este acuzat de deţinere de bunuri furate şi riscă doi ani de închisoare.

Autorii furturilor au putut fi identificaţi graţie mărturiilor martorilor oculari, înregistrărilor video şi folosirii serviciilor de mesagerie, iar în cele din urmă au fost prinşi în flagrant delict.

scroll to top