Închide

Skims, brandul de lenjerie intimă lansat de Kim Kardashian, vrea să se extindă la nivel global

Avatar
Skims Kim Kardashian

Sursa foto: SKIMS / Facebook.

Timp de citire: < 1 minut

Marca de lenjerie intima Skims, fondată și deținută de Kim Kardashian, a încheiat cu succes o nouă rundă de finanțare, în urma căreia evaluarea de piață a brandului a ajuns la 4 miliarde de dolari, notează publicația Bloomberg, citând un comunicat al companiei remis presei miercuri.

Runda de finanțare, ajunsă la 270 de milioane de dolari, a fost condusă de fondul Wellington Management Group, căruia i s-a alăturat și compania de investiții Greenoaks Capital Partners, potrivit comunicatului celor de la Skims.

În total, producătorul de lenjerie intimă a strâns de la investitori un total de 670 de milioane de dolari în runde succesive de finanțare, printre investitori numărându-se și fonduri de capital precum D1 Capital Partners și Imaginary Ventures.

Conducerea companiei a anunțat că intenționează să folosească fondurile pentru a dezvolta produse noi, a dezvolta noi categorii de produse și a deschide noi magazine proprii, deținute de companie.

Potrivit directorului executiv, suedezul Jens Grede, care este și co-fondator al companiei, Skims va reuși să depășească în acest an pragul de 750 de milioane de dolari în vânzări nete.

Într-un interviu anterior, acordat în iunie, Grede a declarat că Skims intenționează să-și extindă în mod agresiv rețeaua de unități comerciale, primul său magazin de sine stătător urmând să fie deschis la Los Angeles, anul viitor.

”Atât eu, cât și Kim, suntem încrezători într-un viitor în care, peste ani de zile, va exista câte un magazin Skims oriunde în lume te-ai putea gândi să găsești un magazin Apple sau Nike, de exemplu”, spunea Grede, luan trecută.

scroll to top