Închide

Spania își ridică restricțiile. Concertele în aer liber sunt permise

Avatar
concerte spania

Fotografie de Free-Photos pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Începând cu 11 mai, până la 200 de persoane pot participa la evenimente culturale în aer liber în unele zone din Spania.

La fel ca multe țări din întreaga lume, Spania începe să-și relaxeze măsurile privind izolarea începând din această săptămână. Autoritățile au elaborat un plan detaliat al modului în care se poate reporni economia, în ceea ce privește viața de noapte, ca parte din noua formă de distanțare socială. Până la începutul lunii iunie, guvernul spune că va permite să aibă loc evenimente în aer liber – atât timp cât sunt în așa fel organizate încât participanții să stea așezați, distanțați, iar evenimentele să nu adune mai mult de 800 de persoane.

Ca parte a reducerii restricțiilor, localurile care găzduiesc evenimente cu muzică cu o capacitate de peste 90 de persoane pot primi 30 de invitați începând cu 11 mai. Tuturor spațiilor destinate evenimentelor de interior, inclusiv cele mici, le vor fi permise până la 50 de participanți începând cu 25 mai, și 80 de participanți începând cu 8 iunie – atâta timp cât aceste numere nu depășesc o treime din capacitatea lor normală.

Între timp, evenimentele în aer liber destinate unui public mare, de aproximativ 200 de persoane, au permisiunea să fie implementate începând cu 11 mai, atât timp cât sunt organizate respectând măsurile de distanțare fizică iar participanții vor sta așezați. Acestea vor crește la o capacitate maximă de 400 de persoane începând cu 25 mai și 800 de persoane începând cu 8 iunie.

scroll to top