Închide

SuperLiga de la Superbet. Cât timp va avea Liga 1 un alt nume, inspirat de sponsor?

Avatar
Superliga

Foto: Superbet.ro

Timp de citire: 2 minute

Ediția 105 a primei divizii a debitat deja de aproape două luni de zile și va fi primul an când se va desfășura sub o nouă titulatură: SuperLiga. Aceasta este o primă mutare de anvergură, în parteneriatul dintre Liga Profesionistă de Fotbal și Superbet, cel mai mare operator din industria de betting & gaming din România. Superbet devine sponsorul principal al diviziei de elită a fotbalului românesc pentru următorii doi ani, într-o alianță strategică cu LPF.

“Contractul de sponsorizare pentru prima divizie e cea mai mare contribuție financiară de până acum în folosul întregului fotbal românesc făcută de Superbet, o investiție precedată de alte sponsorizări cheie în sportul românesc, susținut de către Superbet substanțial prin contracte cu sporturile de echipă (fotbal, baschet, handbal, ciclism) și sporturi individuale (înot, kickboxing, automobilism, șah, scrimă, ski)”, anunța compania printr-un comunicat de presă la reluarea sezonului fotbalistic.

”Așteptam acest moment și sunt încrezător pentru că vom avea un parteneriat de succes. Am urmărit reclamele Superbet și mi-am dorit să colaborăm. Venirea alături de noi a unui asemenea partener confirmă statutul acestei competiții, care e cea mai important și mai valoroasă din România și poate determina pe toți cei implicați să crească nivelul evoluțiilor.”, a declarat la semnarea parteneriatului președintele LPF Gino Iorgulescu.

Toate meciurile noului sezon din SuperLiga sunt difuzate în direct de către canalele TV Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport, platformele de streaming Prima Play și Digi Online. În exclusivitate, dintre operatorii din industria de betting, doar Superbet va oferi streaming live pentru toate partidele din SuperLigă.

Superbet anunță că va desfășura atât local, în fiecare dintre cele 13 orașe care au reprezentantă în SuperLigă, Arad, Botoșani, București, Constanța, Cluj, Craiova, Mioveni, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Voluntari, cât și la nivel național, în agențiile stradale și online, campanii cu premii, concursuri de pronosticuri, quizuri și nenumărate alte surprize.

Primul sezon din SuperLiga marchează și o altă premieră în istoria de 105 ani a competiției. Campionatul României intră în rândul supercampionatelor conectate la tehnologie și beneficiază de ajutorul VAR (Video Assistant Referee), care deja este contestat etapă de etapă însă.

scroll to top