Închide

Târgul de Crăciun din Sibiu, cel mai ieftin din Europa potrivit unei publicații britanice

Avatar
24255097 1580491755353297 6321361809502587840 O

Foto: Facebook Targul de Craciun Sibiu

Timp de citire: < 1 minut

Publicația britanică „Express.co.uk” prezintă Târgul de Crăciun din Sibiu ca fiind cel mai ieftin din Europa. În cadrul unui articol publicat pe site-ul lor aceștia spun că s-a ajuns la această concluzie după cercetări recente, transmite Turnul Sfatului.

„Acesta a fost descris ca fiind perfect de turiștii care l-au vizitat”, scriu britanicii.

Articolul anunță deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu în data de 17 noiembrie și scriu că a fost desemnat „cel mai ieftin din Europa” de specialiștii de bugete de călătorii de la eurochange.

Jurnaliștii scriu că Laura Evans, director de implicare digitală a clienților la acest site a declarat că târgul este „unul dintre cele mai bune dacă ești în căutare de valoare pentru banii tăi și de o experiență cu adevărat autentică.”

Titlul a fost decis pe baza unor factori precum rata locală de schimb valutar, prețurile de cazare și zboruri. Evens a dezvăluit că tarifele la hoteluri pot fi mai mici de 20 de lire sterline (puțin peste 100 de lei) de persoană pe noapte, iar vinul fiert poate fi mai ieftin de două lire sterline (sub 11 lei), „ceva nemaiauzit în Regatul Unit”.

scroll to top