Închide

Trump a lansat o marcă proprie de pantofi sport. Cât costă încălțămintea de culoare aurie?

Avatar
Presidential Candidate And Former President Donald Trump Attends Sneaker Con To Launch His New Shoe Line 141584

foto: Getty Images

Timp de citire: < 1 minut

Fostul preşedinte Donald Trump a lansat sâmbătă o linie de pantofi sport, la o zi după ce el şi companiile sale au luat o amendă de aproape 355 de milioane de dolari într-un proces de fraudă din New York. Acesta și-a prezentat încălțămintea la Sneaker Con – o reuniune a pasionaților de sneakers din Philadelphia.

Apariția sa a fost întâmpinată cu urale zgomotoase, dar și cu aplauze, după ce a arătat publicului perechea de pantofi de culoare aurie în valoare de 399 de dolari, transmite BBC, citată de Digi24.

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un site care vinde, de asemenea, apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla.

“Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes”, a spus Trump, care este tot mai aproape de a fi nominalizat de republicani pentru prezidențialele de anul acesta.

Până sâmbătă seară, cele 1.000 de perechi de pantofi sport de 399 de dolari au fost epuizate pe site.

Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au imprimat logoul “T” şi “45” pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari.

Potrivit site-ului, produsele sunt “mărci comerciale ale CIC Ventures LLC.

Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi. 45Footwear LLC foloseşte numele, imaginea şi logoul Trump în baza unei licențe”.

scroll to top