Închide

Un celebru lanț de parfumerii anunță deschiderea a trei noi magazine. Unde vor fi situate?

Avatar
perfume, glass bottle, fragrance

Fotografie de sweetlouise pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

DOUGLAS îţi continuă expansiunea în România şi deschide trei magazine noi în afara Bucurestiului. În acest scop, a fost agreat un parteneriat cu Prime Kapital, dezvoltator imobiliar de top din Europa Centrală şi de Est.

“Anul acesta ne-am propus să ne extindem prezenţa în ţară. Astfel, continuăm să deschidem noi magazine în ţară, în timp ce continuăm să investim în afacerea noastră de E-comm. În următoarele luni vom deschide trei noi magazine în locaţii atractive, întărindu-ne şi mai mult poziţia pe piaţă în România. Aşteptăm cu nerăbdare să ne consiliem clienţii în aceste locaţii noi, să le oferim serviciile şi expertiza noastră, precum şi o gamă largă de produse cosmetice şi parfumerie.”, a spus Lavinia Ivas, Country Manager DOUGLAS România.

Primul magazin nou va fi deschis în luna mai în DN1 Value Center din Corbeanca, Ilfov. Această deschidere va fi o premieră pentru Douglas, deoarece este prima dată când retailerul de frumuseţe intră într-un strip mall din România. Celelalte două deschideri noi de magazine vor fi în centrul comercial Dâmboviţa Mall din Târgovişte şi în oraşul Alba Iulia.

Cu aceste noi deschideri de magazine, Douglas se dorește a fi mai aproape de clienţi, oferind peste 10.000 de produse în fiecare magazin şi servicii premium. Compania speră că abordarea omnichannel va ajuta clienţii să cunoască mai bine valorile şi brandul, conform spuselor Laviniei Ivas.

Pana la sfârşitul anului, reţeaua de magazine Douglas din România va atinge 37 de puncte de vânzare.

scroll to top