Închide

Un mod inedit de a face shopping online: Live, direct de pe site-ul unui retailer britanic

Avatar
Marks And Spencer Office 696x440

foto: modernbuyer.ro

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul britanic Marks & Spencer a anunțat lansarea Live Shopping prin intermediul site-ului său web, aducând o nouă modalitate de a face cumpărături și exploatând creșterea comerțului electronic global, potrivit Fashion United.

Facilitate de partenerul software al retailerului, Lisa, transmisiunile săptămânale vor fi găzduite de un expert care va intra în detalii despre colecții, va oferi demonstrații de produse, va răspunde la întrebări prin chat live și va permite spectatorilor să cumpere produse în timp ce vizionează.

Live Shopping își propune să aducă un nou canal de comunicare cu clienții, continuând în același timp să stimuleze gradul de conștientizare a mărcii și să colecteze feedback-ul clienților.

Seria se va lansa cu accent pe marca de îmbrăcăminte activă recent înființată de la Marks & Spencer, Goodmove, pe 28 ianuarie.

Într-un comunicat, directorul site-ului online al Marks & Spencer, Stephen Langford a spus despre noua experiență: „Este o tendință globală care răspunde la modul în care clienții folosesc rețelele sociale – știm cu toții cât de mult interacționăm cu conținutul video – acasă sau în deplasare. Cumpărăturile în direct îi plasează pe experții noștri în prim-plan și le oferă platforma ideală pentru a împărtăși diferența Marks & Spencer.”

Pe lângă flux, spectatorii vor avea acces la un format click&collect și la consultări video online pentru articole de casă și îmbrăcăminte.

Funcția Live Shopping este cea mai recentă dintr-o serie de activări ale retailerului, care urmăresc să ofere clienților experiențe de cumpărături perfecte, cu o serie de inițiative deja în desfășurare în ultimele 18 luni. Apare în timp ce retailerul continuă să caute modalități de a-și dezvolta prezența în comerțul electronic.

scroll to top