Închide

Vânzătoarele de la Penny îți dau 200 de lei din casă dacă nu ai bani de cumpărături la tine

Avatar
Penny Interior Ocna Mures

Foto: www.AFACERI.news

Timp de citire: < 1 minut

Un nou serviciu pentru cumpărători, disponibil în magazinele Penny. Retailerul introduce un sistem „bancomat”, prin care clienții pot retrage numerar de la casă când își plătesc cumpărăturile. Indiferent de valoarea cumpărată, clienții pot retrage maxim de 200 de lei.

Serviciul este disponibil în toate cele 338 de magazine din România, pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

Clienții care vor să folosească acest serviciu nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea retrage bani lichizi la casa de marcat.

„Suntem foarte bucuroși să introducem serviciul în toate magazinele din țară. Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România. Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat. În plus, serviciul ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților”, a declarat, într-un comunicat de presă, Raffaele Balestra, CFO PENNY România.

scroll to top