Închide

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle şi Summer Well vor primi sprijin de la Guvern

Avatar
116563465 1610172069184976 4287526506510090890 O

Foto: Facebook Untold

Timp de citire: < 1 minut

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, miercuri seara, într-o postare pe Facebook, că festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle şi Summer Well vor fi sprijinite de Guvern.

Industria organizatoare de evenimente culturale mari a fost nevoită să-și întrerupă activitatea complet pentru cel puțin un an. Pierderile au fost mari atât pentru organizatorii evenimentelor, cât și pentru iubitorii de muzică, economia națională și chiar pentru promovarea țării. Un leu investit în această industrie de festivaluri poate genera venituri de zece ori mai mari, a scris Turcan.

Vicepremierul Turcan a declarat că guvernul PNL propune o schemă de ajutor de la stat pentru Industria organizatoare de evenimente culturale mari.

Guvernul PNL își propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru această industrie. În plus, prin intermediul unui grup de lucru interministerial, alături de Asociația Organizatorilor de Concerte și Evenimente din România, vom pregăti un set de norme sanitare pentru a se putea gândi astfel de evenimente în siguranță, începând cu anul viitor.
Mediul cultural are un partener de încredere în Guvernul României, a mai precizat Turcan.

Turcan declară că vor fi identificate și puse în aplicare măsurile pentru reluarea activităților.

Prin dialog și parteneriat cu specialiștii din acest domeniu, vom identifica și pune în aplicare măsuri necesare pentru reluarea activităților în siguranță!

scroll to top