Închide

Vîlceanu, demisii în lanț: Pleacă si de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Avatar
Dan Vâlceanu

Dan Vâlceanu - Foto - www.actualingorj.ro

Timp de citire: 2 minute

Dan Vîlceanu a anunțat, sâmbătă, că renunță și la postul de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, după ce anterior și-a anunțat demisia din funcția de secretar general PNL. Vîlceanu a spus că va face acest lucru după o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit Digi 24.

„În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aș vrea în urma acestei discuții să-mi înaintez demisia și din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, având în vedere faptul că am plecat într-o echipă. Ca orice echipă, se baza și pe încredere. Sunt convins că la momentul acesta nu mai putem vorbi de acest gen de încredere, așa că voi avea o discuție cu domnul prim-ministru și voi face acest gest”, a afirmat Dan Vîlceanu.

Ședința Biroului Executiv al PNL nu a întrunit cvorumul necesar pentru a avea loc, fiind prezenți doar 4 membri.

Anterior, Florin Cîțu a anunțat că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL.

Florin Cîțu spune că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României. Am spus că sunt măsuri, și dacă eram ascultat astăzi nu aveam aceste probleme, dar sunt măsuri care vor avea efect de bumerang, știm foarte bine că așa se întâmplă. Am corectat, când am preluat guvernarea României în 2019, probleme care s-au acumulat între 2017 și 2019. Din păcate, văd iarăși același ritm”, a declarat Florin Cîțu în fața sediului PNL.

scroll to top