Închide

Walmart va testa noua platformă de cumpărături în flux live a Twitter

Avatar
Walmart

Foto: David Paul Morris/Bloomberg/Getty

Timp de citire: < 1 minut

Duminica aceasta, Walmart va fi primul retailer care va testa noua platformă de cumpărături în flux live a Twitter. Utilizatorii vor putea cumpăra produse care sunt prezentate în timpul streamului live.

Oferte cibernetice

Pe 28 noiembrie, Walmart va lansa un eveniment live de „oferte cibernetice” pe Twitter. Cântărețul și compozitorul Jason Derulo va găzdui evenimentul: în timpul unui spectacol de 30 de minute, el va evidenția oferte pentru electronice, bunuri pentru casă, îmbrăcăminte, decorațiuni de sezon și multe altele. Utilizatorii pot urmări evenimentul prin contul de Twitter al Walmart, pot cumpăra produsele prezentate și pot comenta transmisia prin trimiterea de tweet-uri, potrivit RetailDetail.eu.

În iulie anul acesta, Twitter a introdus deja o nouă funcție de cumpărături, permițând companiilor să își prezinte produsele direct pe profilul lor Twitter. Procesul a fost destinat în primul rând să stabilească potențialul de cumpărături prin Twitter. La proiectul pilot a luat parte, printre altele, cunoscutul lanț de jocuri GameStop.

„Transmisia live pe Twitter permite companiilor să se conecteze cu cei mai influenți fani ai lor, iar adăugarea funcției de cumpărături este un plus logic pentru a atrage și a angaja un public receptiv”, a spus platforma într-un comunicat.

În ultimul an, Walmart a investit în aproximativ 15 evenimente live pe diferite platforme, scrie SiecleDigital. Primul eveniment de cumpărături live a avut loc pe TikTok în urmă cu aproape un an. A fost un pariu de succes pentru retailer, obținând de șapte ori mai multe vizionări decât se aștepta și crescându-și baza de adepți TikTok cu un sfert. Deși Walmart nu a oferit detalii despre veniturile generate de eveniment, investiția continuă de-a lungul anului și acest parteneriat cu Twitter demonstrează puterea formatului.

scroll to top