Închide

Zalando lansează o nouă platformă pentru mărcile de designer

Avatar
Logo of clothing shop Zalando.

Fotografie de Mika Baumeister pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Zalando a deschis un nou mediu pentru brandurile de designer în magazinul și aplicația sa web. Noua platformă ar trebui „să se simtă ca un magazin universal de lux”, potrivit RetailDetail.eu.

Mediul de designer ar trebui să se simtă ca un magazin universal de lux și să ofere o experiență de cumpărături în stil boutique pentru mărcile de designer, a declarat directorul general al Zalando Nordics & Benelux, Fabio Baum, pentru RetailDetail într-un interviu.

„Putem vedea cum clienții caută din ce în ce mai mult inspirație, personalizare și experiențe noi captivante. De asemenea, sunt din ce în ce mai interesați de mărcile de designer de pe Zalando, căutările de mărci de lux pe Zalando cresc în mod constant”, explică directorul Designer & Luxury Lena-Sophie Roeper.

Zalando a atras-o și pe muzicianul și actrița anglo-japonez Rina Sawayama pentru un parteneriat de un an: ea va deveni ambasadoarea designerului și a ofertei sale de lux. Anul trecut, compania a introdus deja „Stories at Zalando”, un instrument vizual care evidențiază tendințele în modă și cultură și colaborări exclusive.

scroll to top