Închide

Zitec sprijină procesul de digitalizare a instituţiilor publice

Avatar
monitor, binary, binary system

Fotografie de geralt pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, anunţă ca a pornit Caravana Regista care are ca scop promovarea digitalizării instituţiilor publice din ţară prin prezentarea directă a funcţionalităţilor Regista, aplicaţie completă de registratură şi management al documentelor, a anunţat compania, conform AGERPRES.

În prezent, aplicaţia este folosită în peste 500 de primării şi companii din 40 de judeţe. Potrivit sursei citate, luna aceasta Caravana Regista va fi prezentă în judeţele Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.

Totodată, echipa Regista anunţă ca va oferi consultanţă gratuită pentru integrarea aplicaţiei Ghişeul.ro, operată de Autoritatea pentru Digitalizarea României, în portalul public e-Guvernare al primăriilor înrolate.

Astfel, cetăţenii îşi pot plăti taxele, impozitele sau amenzile mult mai uşor, online şi în siguranţă, direct pe site-ul primăriei de care aparţin. Taxele şi impozitele se pot plăti atât din contul de utilizator al cetăţeanului, cât şi fără autentificare dacă se cunosc sumele de plată. În ceea ce priveşte plata amenzilor, aceasta se poate efectua fără cont, cu informaţiile din procesul verbal, confirmarea plăţii urmând să se trimită pe adresa de e-mail.

Mai multe aici...
scroll to top