Închide

33 de magazine Auchan își asumă livrarea comenzilor acasă în maxim o oră – prin Glovo

Avatar
Auchan Glovo 2

Foto: Auchan

Peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan pot fi comandate online prin aplicația Glovo. Serviciul este disponibil în toate cele 18 orașe în care retailerul este prezent, livrările fiind efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

În aplicația Glovo, utilizatorii vor regăsi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe și legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar și produse cosmetice, de înfrumusețare, pentru îngrijirea grădinii și curățenia casei, jucării sau electrocasnice. Cumpărăturile vor fi livrate de Glovo din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

Potrivit celor două companii, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei și poate ajunge până la 15,99 lei, în funcție de orașele în care serviciul este disponibil, conform retail.ro.

De curând, retailerul a anunțat extinderea la nivel național a colaborării cu platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda. Astfel, foodpanda va livra în maximum 60 de minute la domiciliul clienților comenzile de produse din toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din țară.

scroll to top