Închide

Adio, Facebook Watch! Platforma își reorganizează secțiunea video

Avatar
frogs, computer, facebook

Fotografie de Alexas_Fotos pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Secţiunea dedicată conţinutului video din Facebook are un nou design şi aduce la un loc tot ce înseamnă video, inclusiv filmările verticale în format Reels.

Facebook îşi reorganizează secţiunea video după exemplul Instagram, aducând toate formatele video în acelaşi loc. Aici vor fi găzduite filmările normale, cele verticale (Reels) şi transmisiunile directe.

La fel ca celelalte secţiuni ale platformei sociale, noua secţiune va dispune de mai multe tab-uri, pentru conţinutul recomandat, cel venit de la persoanele şi paginile urmărite, muzică etc.

În loc de Facebook Watch, secţiunea dedicată conţinutului video se va numi de acum, simplu, Video, potrivit news.ro.

O altă schimbare notabilă este integrarea în cadrul acestei secţiuni a funcţiilor de editare video disponibile până acum doar pentru Reel-uri. De acum înainte, aceleaşi facilităţi de editare vor fi disponibile pentru toate tipurile de conţinut video postate în cadrul platformei.

Integrarea între Reel-urile de pe Facebook şi cele pe pe Instagram este acum mai strânsă, în ideea oferirii unei replici şi mai puternice la TikTok. Această integrare oferă acum posibilitatea comentării direct pe Facebook la filmările verticale venite pe Facebook din Instagram.

Noua secţiune Video a început să fie implementată şi va deveni vizibilă în următoarele zile atât în cadrul aplicaţiilor mobile, cât şi pe versiunea web.

scroll to top