Închide

Amazon lansează în Europa un parteneriat pentru revânzarea produselor de lux

Avatar
shopping mall, shop windows, fashionable clothes

Fotografie de PhotoMIX-Company pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Compania britanică de revânzare de designer second-hand Hardly Ever Worn It (HEWI) a încheiat un parteneriat cu magazinele de lux Amazon Europe pentru a oferi o selecție curată de stiluri second hand clienților Amazon din Marea Britanie, Germania, Spania și Italia.

Colaborarea introduce articole de designer second-hand din prêt-à-porter pentru femei, pantofi, accesorii, bijuterii și ceasuri de la branduri de lux către clienții Amazon, cu prețuri începând de la 95 de euro.

Într-o declarație, Amazon a spus că procesul meticulos de pre-screening implementat de Hardly Ever Worn It asigură cea mai înaltă calitate pentru fiecare articol, oferind o platformă de încredere pentru clienții care caută bunuri de lux second-hand. Expansiunea Amazon în bunuri second-hand se aliniază cu angajamentul său față de inovare și implicarea unei baze de clienți diversificate, oferind un lux accesibil și contribuind la un viitor mai circular.

Colaborarea marchează un nou nivel de vizibilitate pentru revânzarea de lux, majoritatea mărcilor de lux respingând platforma Amazon ca un potențial canal de vânzare pentru luxul la preț complet.

„Suntem încântați să ne extindem oferta de lux cu Hardly Ever Worn It în acest an, pentru a include mai multe dintre mărcile și stilurile preferate ale clienților noștri”, a declarat Ruth Diaz, VP, Amazon Fashion Europe. „Întotdeauna căutăm să inovăm și să interacționăm cu clienții noștri diverși, iar lansarea de bunuri second-hand ne permite să facem exact acest lucru, creând în același timp o oportunitate pentru a oferi clienților noștri un lux accesibil.”

„Lansarea Hardly Ever Worn It în magazinele de lux de la Amazon marchează un nou nivel de vizibilitate pentru revânzarea de lux”, a declarat Tatiana Wolter Ferguson, CEO, Hardly Ever Worn It. „Colaborarea noastră cu Amazon este o dovadă a angajamentului nostru de a face moda circulară de ultimă generație accesibilă unui public divers și cu acoperire largă. Prin alăturarea uneia dintre cele mai de încredere piețe din lume, suntem capabili să realizăm acest lucru, permițând mai multor oameni să experimenteze bucuria revânzării.”

Fondată în 2012, Hardly Ever Worn It a fost un pionierat în categoria modei second-hand, începând călătoria în Marea Britanie și extinzându-se la nivel global, oferind clienților din peste 40 de țări.

scroll to top