Închide

Aplicația Threads, lansată în sfârșit în UE

Avatar
Threads

Sursa foto: Threads.

Timp de citire: < 1 minut

Aplicația Threads a Meta, proprietara Facebook, a ajuns în sfârșit joi în Uniunea Europeană, la câteva luni după lansarea sa globală din iulie, a declarat Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, citat de agenția AFP.

Threads este un derivat al aplicației foto Instagram și se dorește a fi un rival pentru X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

„Astăzi deschidem Threads în mai multe țări din Europa. Bine ați venit tuturor”, a afirmat Zuckerberg, conform G4Media.

La lansarea sa din iulie, Threads a devenit disponibil pe majoritatea piețelor din întreaga lume, dar Meta a amânat lansarea în Uniunea Europeană din cauza reglementărilor acesteia pentru serviciile online.

Extinderea pe piață a Threads vine după ce numeroși agenți de publicitate, printre care Apple, Disney și IBM, și-au întrerupt cheltuielile publicitare pe X după ce Musk a făcut comentarii controversate de pe contul său, inclusiv unul în care a spus că o postare antisemită era „adevărul real”.

La sfârșitul lui noiembrie, Threads avea aproximativ 73 de milioane de utilizatori globali lunari, iar X are 365 de milioane, potrivit Sensor Tower, o firmă de analiză.
scroll to top