Închide

App Store va funcționa la un nivel mai redus pentru dezvoltatori în perioada sărbătorilor

Avatar
Aplicatii App Store

Foto: mobile247.ro

Timp de citire: < 1 minut

Apple va schimba anul acesta tradiţia şi nu-şi va mai închide magazinul de aplicaţii pentru dezvoltatori, care vor putea, şi de sărbători, să publice update-uri.

În mod tradiţional, magazinul de aplicaţii pentru dispozitivele Apple îşi închidea porţile pentru dezvoltatori de două ori, între 24 şi 28 noiembrie, respectiv între 23 şi 27 decembrie.

Din această cauză, dezvoltatorii erau nevoiţi să-şi planifice din timp programul update-urilor, pentru că nu puteau trimite update-uri în cele două perioade. Dacă se întâmpla să fie descoperit un bug grav, care necesita un update rapid, dezvoltatorii nu avea altă cale decât să aştepte redeschiderea magazinului, potrivit News.ro.

Anul acesta, App Store nu se va mai închide pentru dezvoltatori, a anunţat Apple. Asta înseamnă că aceştia vor putea trimite către Apple update-uri ca pe întreg parcursul anului.

Însă, Apple avertizează că procesul de verificare şi aprobare va decurge mai greoi decât în restul anului. Asta pentru că o parte dintre oamenii care se ocupă de verificarea aplicaţiilor vor fi în vacanţă.

Oricum, cu App Store funcţionând la un nivel mai redus, dar, totuşi, rămas deschis, dezvoltatorii de aplicaţii ştiu măcar că pot lansa un update în cazul unei urgenţe, precum o problemă tehnică care afectează funcţionarea aplicaţiei.

scroll to top