Închide

Au apărut primele reclame pe platforma Max, fostă HBO. Cine este primul client de publicitate?

Avatar
max,max logo,new max logo,max streaming,max.com,max new streaming service,max logo, new max logo, stream max, logo max, max movie

Fotografie de BoliviaInteligente pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

După rebranding-ul fostului HBO Max, care se numește acum simplu Max, platforma a introdus și în România pachete de abonamente noi, variantele mai ieftine cuprinzând și mici pauze publicitare. Este a doua platformă de streaming din România, după SkyShowtime, care oferă abonaţilor o astfel de variantă de abonament, notează Pagina de Media.

Primul client de publicitate al platformei de streaming a gigantului industriei de divertisment Warner Bros. Discovery a fost brandul Red Bull, cu o campanie ce promovează noile ediţii ale ”Red Bull Estival”, potrivit sursei citate. Reclamele au fost difuzate chiar din prima zi de existență a platformei Max.

Red Bull devine primul advertiser care intra pe platforma Max, cu prima pozitie de reclama oferită de formatul ”Takeover”, la deschiderea unui program de către utilizatori.

Noua platformă Max, care înlocuieşte HBO Max, reuneşte pentru abonații din România conţinutul Warner, HBO, Discovery şi Eurosport. Platforma vine cu trei variante de abonamente, la care se adaugă şi o extraopţiune pentru fanii sporturilor, care pot urmări pe platformă competițiile sportive pentru care Eurosport are drepturi de difuzare, precum turneele de Grand Slam, curse de ciclism sau Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

scroll to top