Închide

Australia permite doar 50 de pasageri în fiecare avion pe zborurile internaţionale

Avatar
airplane, flight, chandigarh

Fotografie de bottlein pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Autoritățile australiene au decis, cu scopul de a preveni înmulţirea noilor cazuri de COVID-19 importate, ca toate cursele aeriene care au ca destinaţie aeroportul australian Sydney vor fi autorizate să transporte cel mult 50 de pasageri, relatează sâmbătă agenţia EFE.

A fost restrâns și numărul pasagerilor de pe cursele externe care pot sosi pe acest aeroport, fiind stabilită o limită maximă de 450 de pasageri pe zi. În urma acestei decizii, multe companii aeriene sunt obligate să menţină suspendarea zborurilor.

Toate persoanele revenite în Australia dintr-o călătorie internaţională să rămână 14 zile în carantină instituţionalizată, pentru aceasta fiind amenajate 22 de hoteluri.

De asemenea, pe aeroportul din Melbourne au fost anulate toate cursele aeriene până pe 15 iulie, din cauză că în statul Victoria, din care face parte acest oraş, au fost confirmate sâmbătă 100 de noi cazuri de COVID-19, cel mai mare număr din ultimele săptămâni.

Restricţiile la frontiere au permis Australiei să ţină sub control epidemia de coronavirus, această ţară cu o populaţie de circa 25,7 milioane de locuitori înregistrând până în prezent 8.250 de cazuri de COVID-19, dintre care 104 decese.

scroll to top