Închide

Biscuiți olandezi cu bucăți de metal la Lidl. Atenție, nu consumați produsul!

Avatar
Grandino Lidl

Foto: Lidl

Timp de citire: < 1 minut

Biscuţii care pot conţine bucăţi de metal şi au fost vânduţi pot fi returnaţi în toate magazinele Lidl, iar banii vor fi restituiţi, fără a fi necesar bonul fiscal, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), joi, într-un comunicat remis presei.

“În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”,

se arată în comunicatul ANSVSA.

“Firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul “Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g”, cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

Produsul afectat “Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România.

Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul “Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață.

scroll to top