Închide

Burger King demarează un rebranding complet: logo nou, ambalaje noi, redecorare restaurante

Avatar
Burger King Ambalaj

Foto: retaildetail.eu

Pentru prima dată în mai bine de 20 de ani, lanțul de fast-food Burger King desfășoară un rebranding complet: totul se schimbă, de la logo la ambalaje și aspectul restaurantelor, anunță RetailDetail.

Pe lângă un nou logo, Burger King va livra ambalaje complet noi, merchandising, meniuri, uniforme pentru angajați, design de restaurante și instrumente de marketing. Ingredientele naturale sunt în centrul noii identități vizuale care va demara curând anul acesta.

Aspectul mai modern trebuie să „scoată la iveală valorile Burger King într-un mod mai autentic”, spune un comunicat de presă. Celebrul lanț de burgeri dorește, de asemenea, să înlocuiască aditivii artificiali din produsele sale fără a compromite gustul.

Burger King Campanie
Campania de rebranding este axată pe natural. Foto: retaildetail.eu

“Noul aspect vizual reflectă exact ceea ce reprezintă: mâncăruri gustoase, autentice într-un cadru confortabil și jucăuș. Identitatea noastră vizuală este unul dintre cele mai importante instrumente pentru a arăta cine suntem și ceea ce credem că este important”, spune Kevin Derycke, CEO la Burger Brands Belgium.

Noul design va fi introdus în toate restaurantele din lanț de la începutul acestui an.

Burger King Restaurant

scroll to top