Închide

ChatGPT Plus, disponibil în România. Care este prețul abonamentului?

Avatar
ai generated, chat gpt, ai

Fotografie de alanajordan pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

OpenAI a extins disponibilitatea planului ChatGPT Plus, iar acum poate fi contractat şi în România. Prețul abonamentului este de 20 de dolari pe lună.

ChatGPT Plus este disponibil în România, conform unei notificări afişate utilizatorilor care accesează chatbot-ul celor de la OpenAI de pe teritoriul României, potrivit News.ro.

OpenAI nu a adaptat preţul abonamentului la diferitele pieţe în care-l vinde, astfel că şi în România acesta costă 20 de dolari pe lună, la fel ca şi în alte ţări.

Planul promite o serie de facilităţi suplimentare utilizatorilor: acces la orice oră, chiar şi când serverele sunt foarte ocupate, timpi mai mici de răspuns şi acces prioritar la cele mai noi funcţii şi experimente.

ChatGPT a creat senzaţie, în ciuda faptului că răspunsurile sale includ şi multe informaţii incorecte şi că datele acestuia se opresc în urmă cu doi ani, fără a oferi informaţii recente. Acesta a fost lansat pe 30 noiembrie 2022.

Luna trecută, conform unei estimări, peste 100 de milioane de oameni au avut măcar o scurtă discuţie cu chatbot-ul dezvoltat de OpenAI.

Succesul acestuia a dus la precipitarea lucrurilor pentru Microsoft, Google şi alte companii. Microsoft a decis să implementeze rapid tehnologia dezvoltată de OpenAI în Bing şi alte produse ale companiei, iar Google s-a grăbit să iasă cu chatbot-ul Bart, chiar dacă asta a însemnat pierderea a 100 de miliarde de dolari.

scroll to top