Închide

Cinematografele din rețeaua Cinema City se redeschid joia viitoare și anunță primele titluri

Avatar
Red lines

Fotografie de Daniele Levis Pelusi pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Începând cu 27 mai, operatorul de cinematografe de tip multiplex Cinema City va redeschide sălile din România, după o lungă perioadă în care acestea au fost închise din cauza pandemiei COVID-19, anunță compania printr-un comunicat de presă.

În plus, din aceeași dată, Cinema City va deschide un nou cinematograf cu 5 săli, punând orașul Buzău pe harta operațiunilor sale din România.

Rețeaua Cinema City va opera astfel 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema în 20 de orașe, putând găzdui un maximum de 40.000 de spectatori, în condiții sanitare normale.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie si acțiune, potrivit Cinema City:

  • direct de pe covorul rosu al Premiilor Oscar: Nomadland (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), Another Round (Oscar-ul pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) și Soul, animația produsă de studiourile Pixar (Oscar pentru cea mai bună animație);
  • câștigătorul ”Ursului de Aur” la Berlin în acest an, Babardeală cu bucluc sau porno balamuc;
  • Robert de Niro, Morgan Freeman si Tommy Lee Jones se întorc în comedia The Comeback Trail, iar Liam Neeson revine în fortă în filmul de acțiune The Marksman.

De la 1 iunie, vor avea loc avanpremierele filmelor Cruella, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din ”101 Dalmațieni”, și Tom & Jerry, care ne invită la aniversarea a 80 ani de la prima lor apariție pe ecrane.

“Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri și vei experimenta emoții de neegalat: Fast & Furious 9, Conjuring 3, A Quiet Place 2, Black Widow, Hotel Transylvania: Transformania sau The Suicide Squad fiind doar câteva dintre titlurile anunţate”, mai spun reprezentanții Cinema City.

scroll to top