Închide

AM REUȘIT! Serialul-anchetă LISTA CĂPUȘELOR, inițiat de AFACERI.news, produce un uriaș rezultat

Avatar
Lista Capuselor Primele 3 Episoade Ancheta Exclusiva Afaceri.news
Timp de citire: 2 minute
  • Tema lansată EXCLUSIV de echipa AFACERI.news privind LISTA CĂPUȘELOR bugetului de stat, companii cu cifre de afaceri de peste 100 de milioane de euro care nu dau românilor doi bani (la propriu!) din profit, a produs un val mediatic căruia niciun politician nu-i poate sta în cale.
  • Senatorul PSD Daniel Zamfir, preşedinte al comisiei economice, anunţă miercuri într-o postare pe Facebook că, după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale.
  • Demersul AFACERI.news este unul de ECHITATE. Nu avem nimic cu corporațiile, vrem doar ca toți cei care produc rezultate aici, să plătească aici. Nu doar microîntreprinderile, IMM-urile sau proprietarii români.
”MULTINAȚIONALELE VOR PLĂTI IMPOZIT 1% PE CIFRA DE AFACERI! Faci profit aici, plătești impozit aici!”,
scrie senatorul PSD pe Facebook.

”Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai putin de 1% din cifra de afaceri, se plateste 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i asa?”,

a mai scris Zamfir, arogându-și meritele.

Cu măsura sunt de acord și liberalii. Întrebat în legătură cu impozitul de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că este onest ca toate companiile care fac profit în România, indiferent că sunt străine sau româneşti, să plătească taxe.

Vă reamintim că serialul anchetă LISTA CĂPUȘELOR reprezintă o investigație EXCLUSIVĂ a echipei jurnalistice AFACERI.news

Cele trei episoade lansate deja au arătat rând pe rând rezultatele exercițiului financiar 2022 ale adevăratelor căpușe ale bugetului național. Marile corporații multinaționale, dar și naționale, fac cifre de afaceri de peste 100 de milioane de euro, dar nu plătesc nimic sau doar sume ridicole bugetului de stat, raportând profituri ZERO sau modice.

Serialul nostru a produs un val național de indignare, toată presa centrală, locală, televiziunile, rețelele sociale, dar și influenceri, oameni politici sau simpli români distribuind masiv anchetele noastre despre LISTA CĂPUȘELOR sau ȘMECHERII din COMERȚ sau PARAZIȚII din FARMA.

Serialul continuă în această săptămână cu EPISODUL 4 din LISTA CĂPUȘELOR, companiile imense de VÂNZĂRI AUTO care au gripat motorul bugetului de stat prin neplata taxelor reale spre buget.

Stați zilnic pe AFACERI.news – Economie. Nu vorbărie!

scroll to top