Închide

Cîțu, întâlnire cu bancherii | Digitalizarea, IMM Invest şi activitatea ANAF, printre subiecte

Avatar
Big 001 Palatul Victoria

Foto - gov.ro

Timp de citire: < 1 minut

Premierul Florin Cîţu a avut, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanți ai sectorului bancar pe mai multe teme de actualitate, pentru identificarea de soluții optime prin folosirea experienței partenerilor de dialog.

„Cele mai importante puncte de pe agenda discuţiilor le-au reprezentat digitalizarea, intermedierea financiară, îmbunătăţirea programului IMM Invest, care include subprogramul AGRO IMM INVEST, şi transpunerea Directivei Europene privind restructurarea şi insolvenţa. A fost abordată, de asemenea, necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF, precum şi a îmbunătăţirii relaţiei cu cetăţenii”, arată o postare de marţi pe pagina de Facebook a Guvernului.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi aspecte legate de susţinerea campaniei de vaccinare, dar şi detalii care vizează stadiul vaccinării angajaţilor din domeniul bancar.

„Consultările de la Palatul Victoria vor continua cu toţi actorii din societate interesaţi să se implice în progresul României, în parteneriat cu puterea executivă”, se mai scrie în postare.

scroll to top