Închide

Clotilde Armand vrea Baza Pro Rapid la Primăria Sectorului 1 pentru a o reabilita

Avatar
football, ball, soccer

Fotografie de AnnRos pe Pixabay

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a spus că vrea ca Baza Pro Rapid să ajungă în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiţii în reabilitarea şi modernizarea sa.

“Reabilităm Baza Sportivă Pro Rapid. Anul trecut, fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidenţial şi să-i schimbe destinaţia. Am reuşit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1. În prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanţelor. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului Bucureşti şi în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiţii aici, potrivit legii”, a scris Clotilde Armand.

Armand a adăugat că, după ce va fi preluată în administrare, Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitarea şi modernizarea Bazei Pro Rapid pentru a o reintroduce în circuitul sportiv.

scroll to top