Închide

Coca-Cola lansează o nouă băutură care conține „aroma pixelilor”

Avatar
Coca Cola Zero Sugar Byte Cokes Latest Flavor Appeals Gamers Technoidhost 1200x900
Timp de citire: 2 minute

Coca-Cola a lansat o băutură în ediție limitată, Zero Sugar Byte, despre care susține că conține „aroma pixelilor”.

Gigantul băuturilor răcoritoare spune că noua lansare are un „gust strălucitor, inițial [care] amintește de a da putere unui joc” și „finisul său revigorant face partenerul perfect de joc”, potrivit FoodBev.

Inspirată de lumea jocurilor, în special, jocul video online Fortnite, și de metavers (termenul colectiv pentru lumi virtuale 3D care încurajează conexiunea socială), noua băutură își propune să atragă o generație mai tânără de consumatori cunoscători de tehnologie.

Într-o declarație a companiei, Coca-Cola a spus:

„Piesa centrală [a campaniei de băuturi] este Pixel Point, o insulă creată în Fortnite Creative concepută de Coca-Cola și organizația de stil de viață și jocuri PWR. La intrare, jucătorii vor descoperi Coca-Cola Zero Sugar Byte în metavers și vor interacționa cu alți jucători printr-o serie de patru mini-jocuri multiplayer inspirate de senzori: The Castle, The Escape, The Race și The Tower. Fiecare cameră imersivă prezintă propria provocare, care poate fi rezolvată doar lucrând în tandem cu alți jucători pentru a progresa în turn.”

Noua băutură este o extensie a campaniei în curs de desfășurare a mărcii „Real Magic” și este, de asemenea, a doua lansare de produs de la Coca-Cola Creations, după lansarea sa inaugurală Coca-Cola Starlight la începutul acestui an.

„Pentru a doua noastră expresie de la Coca-Cola Creations, ne-am dorit să creăm un gust inovator inspirat de jocul pixelilor, înrădăcinat în experiențele pe care jocurile le fac posibile”, a declarat Oana Vlad, director senior, strategie globală la Coca-Cola. „Așa cum pixelii alimentează conexiunea digitală, Coca-Cola Zero Sugar Byte aduce oamenii împreună pentru a împărtăși momente de magie reală.”

„Această nouă aromă Coca-Cola Creations este un semn uimitor pentru jucătorii de la unul dintre cele mai emblematice mărci existente și suntem mândri că am putea contribui la crearea a ceva special pentru comunitățile noastre comune pentru a sărbători lansarea sa”, a spus Lachlan Power. jucător profesionist și fondator PWR. „A fost un proiect interesant pentru care PWR să colaboreze prin crearea acestei experiențe care facilitează munca în echipă și conexiunile jucătorilor, reprezentând în același timp vibrația acestei noi creații Coca-Cola.”

Băutura este disponibilă astăzi în „cantități extrem de limitate” în anumite țări din America Latină. De asemenea, va fi disponibil și în SUA pentru a fi achiziționat în cutii subțiri de 12,5 oz pe 2 mai. Noul produs va fi lansat în China pe 23 mai.

scroll to top