Închide

Coca-Cola schimbă conducerea operațiunilor de franciză din Germania, Danemarca și Finlanda

Avatar
coke, coca-cola, look

Fotografie de Dimhou pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Evelyne De Leersnyder va deveni șefa de franciză Coca-Cola în Germania, Danemarca și Finlanda. De Leersnyder ia locul lui Bjorn Jensen, care se mută în filiala din Austria a companiei, transmite RetailDetail.eu.

Pe 1 aprilie, De Leersnyder va urca pe cea mai înaltă poziție la Coca-Cola din Germania și va deveni vicepreședintele operațiunii de franciză pentru Danemarca, Germania și Finlanda. Drept urmare, ea va deveni și șefa Coca-Cola Germania și va rămâne și șefa de cabinet pentru președintele Coca-Cola Europe, anunță compania într-un comunicat de presă.

De Leersnyder a lucrat pentru producătorul de suc de paisprezece ani, începând cariera în echipa tehnică din Belgia. Apoi a trecut în operațiunile de franciză, conducând echipa de marketing din Danemarca și Islanda și conducând agenda comercială în Austria. Apoi a devenit Director General pentru Bulgaria, înainte de a deveni Director de Marketing pentru Zona de Nord (Irlanda, Regatul Unit și țările nordice).

Predecesorul ei, Bjorn Jensen, a ocupat funcția din octombrie 2019, dar va începe să lucreze la Viena ca Vicepreședinte Operațiuni și Director General pentru regiunea Europa Centrală de la 1 aprilie. Jensen și-a început cariera cu Coca-Cola în 1991 în Norvegia natală, dar de atunci a urcat pe scara carierei acolo în numeroase poziții.

scroll to top