Închide

Colecția toamnă-iarnă de la Narativo: lumea magică a pădurilor & ”Classic is fantastic”

Avatar
Tablou Canvas
Timp de citire: 2 minute

Brandul românesc online de decorațiuni home & deco și accesorii Narativo, specializat în articole pentru relaxare (pufi, beanbags, perne, hamace etc.), a lansat noua colecție de toamnă-iarnă 2021, în realizarea căreia accentul primordial a fost pus pe sustenabilitate și pe grija față de mediu. Pentru aceasta, compania a utilizat la fabricarea produselor tehnologii de ultimă generație, cu un consum redus de energie, potrivit reprezentanților Narativo.

Luna septembrie vine cu noutăți pentru magazinul românesc online de decorațiuni home & deco și accesorii Narativo, care a introdus recent noua colecție toamnă-iarnă 2021. Aceasta se remarcă printr-o varietate de modele – de la clasic la floral și animal print – prin care se adresează oricăror exigențe și gusturi.

”Am pregătit o categorie de pattern-uri care sunt ușor de integrat în orice spațiu și care vor rămâne mereu în tendințe. Stilurile «Classic» și «Basic» se definesc prin simplitate și prin ușurința de a le găsi locul în orice casă. De asemenea, avem și o serie de pattern-uri mai îndrăznețe, în culorii vii, detalii complexe, cu inspirație animal print. Prin aceste pattern-uri oamenii își pot crea propriul spațiu wild, cu amprente jucăușe, care să-i aducă mai aproape de natură”, explică Denisa Pitea, designer-ul produselor Narativo.

Contrastele puternice, combinațiile îndrăznețe de culoare și elementele florale sunt definitorii pentru stilul Art Deco Florals, acesta fiind perfect pentru oricine dorește o notă de exuberanță în spațiul personal.

Sezlong Puf

În noua colecție, Narativo colaborează cu ilustratoarea Stella Caraman, care a realizat o serie de ilustrații pe care apoi le-a brodat, iar designerii Narativo au preluat broderiile și le-au transpus pe produse. Colecția se numește ”Magic Mushrooms” și explorează lumea magică a pădurilor și a pământului.

Puf Para

De asemenea, stilul ”Retro” a reînceput să fie în tendințe, motiv pentru care Narativo a introdus seria ”Retro Blend”, inspirată din look-ul clasic al anilor 1950 – 1980.

Geanta Textila

În materie de sustenabilitate, Narativo utilizează tehnologii de ultimă generație, cu un consum redus de energie, iar materialele folosite provin din producția internă în proporție de 80 %, iar restul de 20% din Uniunea Europeană.

scroll to top