Închide

Contribuie la redresarea României | Nestlé lansează concursul de proiecte “Creştem împreună”

Avatar
Nestle Hq

foto: nestle.ro

Timp de citire: 2 minute

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate în România, Nestlé lansează concursul de proiecte Creştem împreună, potrivit unui comunicat al companiei.

Prin intermediul acestui concurs de granturi, Nestlé doreşte să descopere 10 proiecte care pot contribui la redresarea României după pandemie. Concursul se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 29 noiembrie 2021.

Obiectivul Nestlé este acela de îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor şi de a aduce plus valoare pe termen lung în comunităţile din care facem parte. În această direcţie acţionăm ca un partener responsabil, pentru a pune împreună bazele unui viitor sustenabil pentru generaţiile următoare. Eforturile companiei sunt concentrate pe dezvoltarea de soluţii inovatoare, aliniate Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, astfel încât să oferim consumatorilor produse sănătoase şi gustoase, fără a compromite gustul şi calitatea acestora. Ca parte a acţiunilor de îmbunătăţire a calităţii vieţii, am consolidat programul “Nestlé for Healthier Kids”, am extins activităţile iniţiativei “Nestlé needs YOUth” şi continuăm dezvoltarea activităţilor de management sustenabil al performanţei de mediu prin iniţiativa “Nestlé for a Waste Free World”. La un an de la criza generată de pandemia Covid-19, lansăm o invitaţie deschisă către publicul larg, astfel încât împreună să contribuim la redresarea economico-socială a României. După o perioadă dificilă pentru noi toţi, aşteptăm cu mare interes ideile şi proiectele care pot genera schimbări pozitive în România, şi vrem să ne bucurăm alături de toţi românii cu ocazia aniversării de 25 de ani, declară Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé România.

În concurs se pot înscrie startup-uri şi organizaţii non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experienţă de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete şi cel puţin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparenţă şi sunt înfiinţate conform legislaţiei din România.

scroll to top