Închide

Cu un viitor incert în Europa, Huawei caută zeci de angajaţi în România

Avatar
67934254 104646904235022 4761248225761951744 N

foto: Facebook / Inverter Huawei

Timp de citire: 2 minute

Huawei România are în prezent peste 60 de poziţii deschise pentru diverşi specialişti IT&C. Compania susţine că a fost una dintre puţinele companii de pe piaţa locală care au păstrat ritmul angajărilor chiar şi în perioada pandemiei. 

„Consolidarea şi extinderea echipei reprezintă unul dintre principalele obiective ale companiei pentru 2020”, afirmă reprezentanţii companiei.

În prezent, Huawei are peste 2.300 de angajaţi în biroul central şi în cele 8 centre de servicii înfiinţate pe perioada celor 18 ani de activitate în România. Indirect, compania a mai creat alte peste 4.100 de locuri de muncă în lanţul său de furnizori. Huawei continuă să îşi deservească atât clienţii locali, având parteneriate solide cu cei patru principali operatori telecom din România, cât şi clienţii regionali, scrie Adevărul.

„Chiar şi în această perioadă dificilă pentru întreaga economie, angajaţii au păstrat toate beneficiile: salariile au fost mentinute la acelaşi nivel sau crescute, pentru top performeri, s-au acordat în continuare bonusuri de performanţă, de proiect sau de loializare, tichete de masă sau abonamente de sănătate. În plus, pentru cei care lucrează prin rotaţie de la birou, compania decontează transportul cu maşina personală sau taxi, într-un anumit plafon. În această perioadă am organizat seminarii de suport, susţinute de specialişti, pe teme de interes: măsuri de prevenţie împotriva COVID, managementul stresului, tehnici pentru un somn mai bun sau cum să integrăm sportul în rutina zilnică de acasă”, a declarat Veronica Cristea-Nanu, Senior HR Manager & Business Partner.

Departamentul de recrutare al companiei a implementat recrutarea online încă din martie. În prezent, poziţiile deschise la Huawei se referă atât la roluri tehnice în inginerie (optică, NOC IP, service software, fixed network, cloud computing, database architect), precum şi la poziţii în zonele de suport, în cele 8 centre de servicii: contabili, specialişti în procesare PO, specialişti în resurse umane etc.

Aproximativ 10% dintre angajaţii Huawei din România lucrează în birou, prin rotaţie, fiind implementate  măsuri de protecţie extinse: aparat pentru citirea temperaturii la intrarea în birou, măşti la dispoziţia angajaţilor, produse de igienizare a mainilor şi a spatiului, panouri despărţitoare între birouri.

scroll to top