Închide

David și Victoria Beckham, cadou de nuntă foarte generos pentru fiul lor cel mare, Brooklyn

Avatar
Fqfwl5qxwacvucu

Foto: Twitter British-Built Cars

Timp de citire: < 1 minut

Britanicul David Beckham și soția sa, Victoria Beckham, le-au oferit cadou de nuntă fiului lor cel mare, Brooklyn, şi actriţei Nicola Peltz un superb automobil Jaguar din 1954, în valoare de 500.000 de lire sterline, potrivit presei britanice, citată de News.ro.

Maşina Jaguar XK140 de epocă a fost complet restaurată, modernizată şi motorul a fost înlocuit cu unul electric. Automobilul de două locuri, de culoare albastru deschis, are un interior crem deschis restaurat şi reciclat.

Beckham a comandat vehiculul personalizat de la compania Lunaz, care are sediul în Silverstone, în Marea Britanie, unde el a cumpărat 10% din acțiuni, în 2021.

Creând acest Jaguar XK140 frumos şi electrificat, suntem onoraţi să facem o legătură între viaţa profesională a lui David Beckham, unde este un investitor în Lunaz şi viaţa de familie. Această maşină remarcabilă este cadoul perfect pentru fiul său Brooklyn şi nora lui, Nicola, în ziua nunţii lor. Din toate punctele de vedere, această maşină clasică electrică extraordinară de la Lunaz simbolizează un viitor strălucit şi pozitiv”, a declarat David Lorenz, Fondator şi CEO Lunaz.

În vârstă de 23 de ani, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, s-a căsătorit, sâmbătă, cu actriţa Nicola Peltz, fiica miliardarului Nelson Peltz, într-o ceremonie fastuoasă la Palm Beach, care a costat peste trei milioane de dolari.

David Beckham a ajuns la nuntă la volanul Jaguarului modificat, alături de soția sa, iar tinerii căsătoriți au fost văzuți conducând mașina a doua zi.

La eveniment au fost prezente multe celebrități, printre care Serena Williams, Eva Longoria, Mel C, Snoop Dog, Tom Brady sau Gordon Ramsay.

scroll to top