Închide

Dedeman mai bifează încă un județ din țară și ajunge la 55 de unități la nivel național

Avatar
Dedeman

Sursa foto: Dedeman / Facebook.

Cea mai mare afacere antreprenorială din România, retailerul de bricolaj Dedeman Bacău, va deschide în această săptămână al 55-lea magazin al rețelei sale din România, potrivit unui comunicat de presă. Vineri, 9 aprilie 2021, își va deschide porțile magazinul Dedeman din Sfântu Gheorghe, retailerul adăugând astfel județul Covasna la lista județelor în care este prezent cu cel puțin un magazin.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafaţă totală de peste 21.500 mp. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 11.5 milioane de euro.

Magazinul are o suprafaţă construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceştia fiind destinaţi serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină şi cele pentru activităţile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu spaţii verzi şi cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienţii vor avea la dispoziţie şi o staţie dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe va avea 140 de angajaţi, care au urmat programe de pregătire specifice funcţiei, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu sfaturi de specialitate şi soluţii eficiente.

“Suntem bucuroşi că începând de acum vom fi prezenţi şi în judeţul Covasna, mai aproape de clienţii noştri din această zonă a ţării. Totodată, suntem mândri că odată cu această inaugurare, atingem încă un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind în urmă, ni se pare că am parcurs până aici o călătorie fantastică. Acest magazin este o dovadă în plus că, în ciuda neprevăzutului sau a provocărilor întâmpinate, munca alături de o echipă dedicată este întotdeauna încununată de succes şi reuşite”, a transmis Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

Dedeman Sfântu Gheorghe va avea și un showroom de mobilă cu o suprafață de 580 mp şi cu un altul dedicat mobilierului de baie şi gamei de gresie şi faianţă. Acesta din urmă se desfăşoară pe o suprafaţă de 600 mp şi este alcătuit din decoruri ce ilustrează modul în care colecţiile de plăci ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier şi diversele accesorii, pentru a amenaja o cameră de baie echipată corespunzător.

Gama variată de produse este completată de servicii adiţionale precum soluţii de finanţare puse la dispoziţie de birourile de rate din magazin, serviciul de mixare vopsele, de confecţionare perdele sau cel de proiectare băi şi bucătării. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a opta pentru livrarea produselor achiziţionate la domiciliu.

Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperişuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcţiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021.

Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel de la Blejoi, lângă Ploiești.

Rețeaua Dedeman cuprinde 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu, o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină și peste 12.000 de angajaţi.

scroll to top