Închide

Elon Musk: Preţurile pentru Bitcoin şi Ethereum par a fi mari

Avatar
Bitcoin Price News Btc Spike Elon Musk Twitter Bio Gamestop 1390940

Sursă colaj foto: Daily Express

Miliardarul Elon Musk a declarat că preţurile pentru Bitcoin şi Ethereum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar Bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari, scrie Reuters.

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea Bitcoin, a făcut remarca tot pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun decât Bitcoin şi decât banii convenţionali.

Musk, care a declarat în această săptămână că a considerat ca fiind aventuroasă perspectiva de a deţine Bitcoin pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientele barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol”.

Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins sâmbătă un nou maxim, în tranzacţiile din Asia, continuând creşterea din ultimele două luni, la o zi după de capitalizarea sa de piaţă a depăşit 1.000 de miliarde de dolari.

Ethereum este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă şi de volumul zilnic al tranzacţiilor.

Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă.

scroll to top