Închide

Fashion House, 15 milioane de produse vândute pe piața din România, din 2008

Avatar
tshirt, shirt, clothes

Fotografie de ranjatm pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, se află pe piața din România din 2008, reușind să vândă ân acest timp aproximativ 15 milioane de produse, cele mai căutate fiind articolele sportive, încălțămintea, dar și îmbrăcămintea casual. 

Odată cu deschiderea Fashion House Outlet Centre din Militari și a primei sale investiții în București, în decembrie 2008, Grupul Fashion House a inaugurat și un concept nou de centre de tip outlet, situate în parcuri de retail mai mari, care s-a dovedit a fi un real succes, potrivit retail.ro.

Fashion House Outlet Centre Militari face parte din West Park Retail-Militari, un proiect de peste 40 de milioane de euro, realizat de Liebrecht & wooD Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa. Spațiul total disponibil în outlet depășește 14.000 de metri pătrați, având peste 80 de mărci internaționale și naționale de top și 60 de magazine de brand, în care lucrează aproximativ 250 de angajați.

Businessul de tip outlet a câștigat o mare popularitate în ultimii ani. Performanța Fashion House Outlet Centre Militari este o dovadă a acestei tendințe ascendente. Probabil cea mai semnificativă evoluție este reprezentată de valoarea medie a unei tranzacții pe client, care s-a dublat din 2008 până în prezent, ceea ce demonstrează că cei care ne vizitează găsesc la noi o gamă largă de produse, cu reduceri extrem de atractive, de până la 70%. De asemenea, am observat și o creștere semnificativă a ratei de conversie, de la 65% în 2008, la peste 75% în prezent, iar în timpul campaniilor noastre Super Outlet Shopping Day, rata de conversie a urcat până la 100%. Vom continua să extindem mixul de branduri și să oferim valoare adăugată clienților noștri, inovând viitorul experienței de cumpărături, a declarat Cornelia Nicolae, director operațiuni de retail al Grupului Fashion House în România.

Dezvoltatorul şi operatorul de magazine de tip outlet Fashion House Group va deschide un al doilea centru de tip outlet în România până în primăvara anului 2021, lângă Cernica, având o suprafaţă de 13.000 mp.

scroll to top