Închide

Ferrari invește 500 de milioane de euro în noi tehnologii și locuri de muncă în Italia

Avatar
Ferrari 296 Gtb

Foto: news.ro

Timp de citire: < 1 minut

Ferrari va investi până în 2025 până la 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello şi Modena, pentru a sprijini noile tehnologii şi a crea 250 de locuri de muncă, a anunţat marţi regiunea Emilia- Romagna, transmite Reuters.

Planul va include o nouă unitate de producţie pentru electrificare şi noi sisteme de propulsie cu impact redus asupra mediului, potrivit site-ului regiunii, unde se află sediul istoric al Ferrari din Maranello.

Producătorul de maşini sport de lux a declarat marţi că şi-a asigurat fonduri publice de până la 106 milioane de euro pentru a sprijini investiţia totală.

Fondurile fac parte dintr-un memorandum de înţelegere pe care Ferrari l-a semnat cu Ministerul Economiei din Italia, agenţia de stat de investiţii Invitalia şi guvernul regional din Emilia-Romagna.

”Credem în teritoriul nostru şi ne angajăm să-l îmbunătăţim prin proiecte care aduc beneficii tangibile din perspectivă socială şi de mediu, precum şi întărirea competitivităţii acestuia”, a spus directorul general al Ferrari, Benedetto Vigna, în comunicat.

scroll to top