Închide

Formula 1 | Toto ar vrea să semneze cu Max, dar olandezul spulberă zvonurile actuale de pe piață

Avatar
Max Verstappen Toto Wolff

Foto credit: Mark Thompson/Getty Images)

Timp de citire: 2 minute

Max Verstappen a precizat că Red Bull este locul „unde vreau să fiu” în continuare, pe fondul speculațiilor mass-media care îl prezintă pe truplul campion mondial ca fiind într-o fază de îndepărtare de echipă. Verstappen deține un contract cu echipa din austriaco-britanică din Milton Keynes până în 2028, dar au existat zvonuri că ar putea să concureze în altă parte din 2025.

Între timp, șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, neamțul cu origini românești, a ajuns recent să spună că „și-ar plăcea” să semneze cu olandezul, adăugând că „nu există nicio echipă în sus și în jos pe grilă care să nu facă orice pentru a-l avea în mașină” dacă el ar fi disponibil.

Și în timp ce Verstappen și-a asumat sarcinile media înainte de Marele Premiu al Australiei, tânărul de 26 de ani a abordat subiectul direct când a fost întrebat despre comentariile anterioare ale coechipierului Sergio Perez că ar fi „o lovitură pentru echipă” dacă ar pleca de la Red Bull.

„Cred că există toate motivele să fiu fericit, nu?”,

a răspuns Verstappen, citat de F1.com.

„Mașina merge foarte bine, sunt atât de mulți oameni grozavi în echipă care fac constant eforturi pentru rezultate mai bune, așa că pentru mine asta este ceea ce mă concentrez. Mă concentrez asupra performanței, sunt fericit, iar când mă duc acasă nu mă gândesc la nimic altceva, pentru că suntem fix unde sunt eu acum și tot acolo vreau să fiu.”

În ceea ce privește modul în care merg lucrurile pe circuit, Verstappen a susținut că, după două victorii dominante pentru a începe noul sezon în Bahrain și Arabia Saudită, nu a început niciodată un an într-o formă mai bună.

“Cred că a fost cu siguranță cel mai bun început de an de până acum pentru mine personal în mașină”,

a comentat el.

“[Este] doar un echilibru bun, dar cred că și ca echipă am funcționat foarte bine, fără prea multe greșeli. Așa că, bineînțeles, [sunt] foarte mulțumit de asta și sper că putem continua în acest fel. Încercăm să continuăm să învățăm ce putem face mai bine, dar suntem pozitivi.”

Verstappen se îndreaptă spre evenimentul de motorsport din acest weekend de pe Albert Park (Australian GP) cu un avantaj de 15 puncte față de Perez în clasamentul piloților, în timp ce Red Bull are 38 de puncte avans față de rivalii apropiați de la Ferrari în lupta constructorilor.

AFACERI.news vă ține la curent cu tensiunea și emoția Marelui Circ, așa cum v-am obișnuit deja în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI:

Presa austriacă: Horner va fi concediat de Red Bull. Un altfel de #BoicotAustria a funcționat

Se îngroașă gluma în Formula 1! Managerul Red Bull ar fi vrut să scape de austrieci. Gerhard Berger aruncă bomba

“Jos” Horner! Noutate-șoc în Formula 1. Verstappen, favorit la Mercedes în locul fugarului Hamilton

scroll to top