Închide

Frecvența zborurilor Cluj-Varșovia, crescută de la 1 mai. Conexiuni noi cu America și Asia

Avatar
Warszawa

Sursa foto: Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca / Facebook.

Timp de citire: < 1 minut

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și compania aeriană poloneză LOT Polish Airlines anunță reluarea zborurilor directe spre destinația Varșovia începând de duminică, 10 aprilie, precum și creșterea frecvenței acestora de la 1 mai, până la cinci zboruri săptămânale, potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a aeroportului clujean.

Deocamdată, zborurile dintre Cluj-Napoca și Varșovia au loc miercurea, joia și duminica, urmând ca de la 1 mai să fie operate cu frecvența de 5 zboruri pe săptămână.

”În 2016, Cluj-Napoca a fost una dintre primele destinații deschise de LOT Polish Airlines după încheierea oficială cu succes a procesului de restructurare. România este o piaţă foarte importantă atât pentru segmentul business, dar şi pentru un tot mai mulţi pasageri care aleg această ţară ca şi destinaţie de vacanţă”, precizează Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Biletele, graficele de zbor și alte detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul operatorului aerian polonez: www.lot.com

scroll to top