Închide

Supermarketul Sezamo cu produse sănătoase se lansează în curând și în România

Avatar
Knuspr Sezamo

Knuspr.de este echivalentul german al Sezamo.ro, supermarketul cu produse sănătoase ce va fi lansat în aprilie și în București-Ilfov.

Timp de citire: 2 minute

Magazinul de tip supermarket online Sezamo își lansează serviciile în aprilie. Acesta a dat startul colaborării cu producători locali din toată țara, lucru care a dus ca peste 30% dintre parteneriatele încheiate până în prezent să fie cu aceștia. Parteneriatele realizate au țintit producători de fructe și legume proaspete, mezeluri, lactate, panificație și produse apicole

„Suntem interesați de produse sănătoase, cultivate natural și crescute cu grijă, de la fructe și legume, până la produse de origine animală. Căutăm parteneri care ne împărtășesc valorile, precum grija pentru client și pentru mediul înconjurător, și pot oferi produse de o înaltă calitate”, spune Michael Kaiser, CCO Sezamo România,

citat de retail.ro.

În marketul online Sezamo.ro sunt disponibile peste 8.000 de produse provenite de la producători locali, produse internaționale de tip supermarket și alimente de la artizani autohtoni. De asemenea, magazinul prezintă o gamă largă de produse BIO și ecologice, printre care se află și brandurile celebre deja la nivel european Alnatura și Alce Nero. Produsele sunt ușor de selectat și de identificat, datorită filtrelor de căutare aflate la dispoziția clienților (produse fără gluten, fără zahăr, vegane).

Produsele vândute pe Sezamo.ro vor fi livrate în București în termen de două ore cu o fereastră de livrare de 60 de minute sau cu livrare programată în ziua și la ora dorită de client din depozitul Sezamo aflat în nordul Bucureștiului.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări. Cifra de afaceri a grupului a depășit 300 de milioane de euro în 2020.

scroll to top