Închide

Gary de la Take That, ridiculizat după ce și-a lansat vinul de 8 lire. Dar nu e singura vedetă

Avatar
Gary Barlow Vinuri
Timp de citire: 3 minute

Gary Barlow de la trupa britanică celebră odinioară Take That este ridiculizat de fani după ce a anunțat că și-a lansat propriul vin la prețul economic de 8 lire sterline, cu un impresionant design reprezentând o claviatură. Cântărețul a dezvăluit că speră să atingă masele cu prețul vinului său popular, de doar 8 GBP. Însă fanii au început să-l ridiculizeze, scrie Daily Mail.

Vinul roșu, fabricat din struguri tempranillo și syrah, este descris ca având o „aromă„ bogată, netedă ”, asemănătoare serilor strălucitoare de toamnă. În schimb vinul alb creat de Barlow reprezintă un amestec de struguri spanioli verdejo și viura, fiind „debordant în arome înălțătoare de măr verde și floare de tei” 

Anunțul lui Gary “Barolo” – cum l-au ironizat fanii cu aluzie la celebra regiune vitivinicolă din Piemonte, Italia – a stârnit rapid deliciul internauților, mulți observând că nici măcar nu și-a deschis pixul pentru imaginea promoțională care îl înfățișează luând notițe în timp ce degustă propria licoare bahică.

Vedeta nu este prima celebritate care a pătruns în lumea vinificației, Kylie Minogue, Cliff Richard sau Donald Trump au avut parte de succes sau critici acerbe pentru vinurile lor.

Cântărețul de la Take That, în vârstă de 50 de ani, care se laudă cu o pasiune de 30 de ani pentru vin, a dezvăluit că speră să ajungă la marea masă cu vinul său, care este disponibil pentru doar 8 GBP în supermarketurile Morrisons începând de sâmbătă. Artistul a dezvăluit că vinul este produs în Spania și se numește pur și simplu Gary Barlow Organic, completat inspirat cu o etichetă potrivită reprezentând clapele unui pian, instrumentul care l-a făcut celebru.

Gary Barlow Instagram

„După luni de învățare despre proces și gust din diferite amestecuri, sunt foarte mândru că lansez acum propria mea gamă de vinuri organice din Spania.”, declară artistul care se mândrește cu o pasiune de 30 de ani pentru vin.

Barlow a lucrat cu vinificatorul Paul Schaafsma, de la Benchmark Drinks, care a creat anterior vinuri cu Sir Ian Botham și Kylie Minogue. După ce le-a spus fanilor anterior că are un „duet interesant” în lucru, anunțul lui Gary a stârnit rapid ridicolul fanilor, mulți întrebându-se de ce nu a numit gama „Grape That” (n.r. joc de cuvinte între struguri și numele formației sale Take That).

Mai mulți fani s-au grăbit, de asemenea, să observe că celebrul cântăreț nici măcar nu a făcut clic pe pixul său în imaginea promoțională, în ciuda faptului că ar fi trebuit să „ia notițe” în timp ce testa vinul.

Gary Pix

Desigur, Gary nu este prima celebritate care s-a dedicat lumii vinificării; starul pop Kylie Minogue și-a lansat propria linie de rosé în mai 2020. Gama a fost un mare succes, vedeta extinzând gama pentru a include vinurile Merlot și Sauvignon Blanc la începutul acestui an.

Cu toate acestea, nu toate vedetele au avut succes cu propriul lor vin. Cel al britanicului Cliff Richard (foto jos), de exemplu, a fost catalogat drept un „gunoi insipid” în timpul unui test de gustare în orb realizat de chef Gordon Ramsay.

Cliff Richard

Tendința celebrităților care au lansat propriile lor vinuri a fost una care a câștigat recenzii mixte. Criticul de vinuri al The Times, Jane MacQuitty, și-a prezentat gândurile despre vinurile de la Tening il Palagio ale lui Sting scriind ironic:

„Pentru o Geordie care bea bere, al cărei prim gust de vin a fost o sticlă de Mateus Rosé, cu spaghete semipreparate la cutie, Sting a produs o serie de vinuri toscane destul de bune.”

Celebru a rămas și meritage-ul lui Donald Trump, care a fost descris de Vanity Fair ca un „jeleu de struguri cu alcool”, adăugând că are un „miros groaznic, afumat și alcoolic”:

„Dacă te-ar servi o companie aeriană (cu el), ai fi supărat”, a notat Vanity Fair.

Donald Trump

MacQuitty a scris critic, de asemenea, și despre vinurile din gama Kylie Minogue:

„Pot confirma că vinul din această sticlă de sticlă transparentă, cu burtă, este o dezamăgire aspră, brută, dulce, dar amară”.

scroll to top