Închide

Hugo a fost numit partener oficial de îmbrăcăminte al echipei Visa Cash App RB F1

Avatar
Gf5fsbewmaamnvy

sursa: https://twitter.com/HUGOBOSS

Timp de citire: 2 minute

Compania germană de modă Hugo Boss a confirmat că Hugo, cel mai tânăr brand al său, a fost numit partener oficial de îmbrăcăminte al echipei Visa Cash App Red Bull F1, potrivit Fashion United.

Parteneriatul vine după ce marca soră a lui Hugo, Boss, a anunțat o înțelegere similară cu echipa Aston Martin F1 în iunie 2022, în care Boss este partenerul oficial de modă al echipei, creând o gamă de îmbrăcăminte formală pentru șoferii săi și îmbrăcăminte de cursă și călătorie pentru întreaga echipă.

Daniel Grieder, directorul executiv al Hugo Boss, a declarat: „Suntem încântați să ne aprofundăm implicarea în sporturile cu motor, intrând în F1 cu Hugo. Parteneriatul cu aplicația Visa Cash RB Formula One Team ne va permite să ne conectăm cu Generația Z pe un la scară globală și într-un mod puternic.”

„Așteptăm cu nerăbdare să impulsionăm în continuare sinergiile dintre sport și modă, pentru a oferi consumatorilor oportunități noi și unice de a se scufunda în marca Hugo.”

Parteneriatul lui Hugo începe cu sezonul 2024 de F1 și va vedea logo-ul mărcii prezentat pe costumele de curse ale piloților, îmbrăcămintea de echipă și mașini. Brandul va crea, de asemenea, haine formale pentru piloții echipei, Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda, împreună cu o gamă de îmbrăcăminte de înaltă performanță pentru curse și călătorii pentru întreaga echipă.

Îmbrăcămintea de curse concepută de Hugo include branding grafic în culori îndrăznețe și logo-ul semnăturii taur metalic, caracteristici de jachete soft-shell impermeabile, tricouri vibrante și pantaloni elastici ușori, toate realizate din materiale tehnice pregătite pentru pistă.

În plus, Hugo a spus că parteneriatul va continua „dincolo de pistă” cu capsule de îmbrăcăminte de performanță în ediție limitată pentru fani.

Peter Bayer, directorul executiv al Visa Cash App RB Formula One Team, a adăugat: „Suntem foarte încântați să-i urăm bun venit companiei Hugo în familia Visa Cash App RB în calitate de partener oficial de îmbrăcăminte al echipei. Hugo este un brand care este sinonim cu stil și unul care este capabil să ridice chiar și pe cei mai umili la culmile înalte ale eleganței vestimentare.”

„Suntem entuziasmați de prima colecție care urmează să dispară și așteptăm cu nerăbdare un parteneriat lung și creativ care va muta ștacheta esteticii F1. Acest sport este despre viteză și marje, dar expresia și stilul sunt, de asemenea, esențiale și merg mână în mână cu succes. Împreună cu Hugo, așteptăm cu nerăbdare să perturbăm forma de modă a F1 și să redefinim granițele a ceea ce înseamnă asta atât pe pistă, cât și în afara acesteia.”

Brandurile de modă și îmbrăcăminte sport și-au sporit prezența în F1 în ultimii ani. Puma l-a numit pe A$AP Rocky director creativ al parteneriatului său de F1 pentru a dezvolta și proiecta capsule personalizate, în timp ce brandul britanic de modă premium Reiss a fost anunțat ca noul partener oficial de îmbrăcăminte de călătorie pentru echipa McLaren Racing Formula 1 în mai 2023.

scroll to top